|
تا حالا فکر کردید که چه رنگی هستید؟؟؟
|
|
۱۶/۱۱/۱۳۸۸, ۱۰:۳۴ عصر
ارسال: #1
|
|
|
63 بار تشکر شده در 35 پست |
تا حالا فکر کردید که چه رنگی هستید؟؟؟
رنگ خودتون رو بنویسید
بزودی معنی رنگ ها رو هم مینیوسم . در صورتیکه تاریخ تولد شما در : • بین دوم دی ماه تا 11 دی ماه باشد رنگ شما قرمز است • بین 12 دی ماه تا21 دی ماه باشد شما نارنجی هستید • بین 22 دی ماه تا 4 بهمن ماه باشد شما زرد هستید • بین 5 بهمن تا 14 بهمن ماه باشد شما صورتی هستید • بین 15 بهمن تا 19 بهمن ماه باشد شما آبی هستید • بین 20 بهمن تا 29 بهمن ماه باشد شما سبز هستید • بین 30 بهمن تا 9 اسفند ماه باشد شما قهوه ای هستید • بین 10 اسفند تا 20 اسفند باشد شما کبودی رنگ هستید • بین 21 اسفند تا 29 اسفند باشد لیمویی هستید • اول فروردین ماه باشد سیاه هستید • بین دوم فروردین تا 11 فروردین باشد ارغوانی هستید • بین 12 تا 21 فروردین باشد شما سرمه ای است • بین 22 فروردین تا 31 فروردین باشد نقره ای هستید • بین یکم اردیبهشت تا 10 اردیبهشت باشد سفید هستید • بین 11 اردیبهشت تا 24 اردیبهشت باشد شما آبی هستید • بین 25 اردیبهشت تا سوم خرداد باشد شما طلائی رنگ هستید • بین 4 خرداد تا 13 خرداد باشد شما شیری رنگ هستید • بین 14 خرداد تا 23 خرداد ماه باشد شما خاکستری هستید • بین 24 خرداد تا دوم تیر ماه باشد شما رنگ خرمائی هستید • سوم تیر ماه باشد رنگ شما خاکستری است • بین 4 تیر ماه تا 13 تیر ماه باشد شما قرمز هستید • بین 14 تیر ماه تا 23 تیر ماه باشد شما نارنجی هستید • بین 24 تیر ماه تا سوم مرداد ماه باشد شما زرد هستید • بین 4 مرداد ماه تا 13 مرداد باشد شما صورتی هستید • بین 14 مرداد تا 22 مرداد باشد شما آبی هستید • بین 23 مرداد تا یکم شهریور باشد شما سبز هستید • بین 2 شهریور تا 11 شهریور باشد شما قهوه ای هستید • بین 12 شهریور تا 21 شهریور باشد شما کبود رنگ هستید • بین 22 شهریور تا 31 شهریور باشد شما لیموئی هستید • متولدین یکم مهر ماه زیتونی هستند • بین 2 مهر تا 11 مهر ماه ارغوانی هستید • بین 12 مهر تا 21 مهر ماه شما رنگ سرمه ای دارید • بین 22 مهر ماه تا یکم آبان ماه شما نقره ای هستید • بین 2 آبان تا 20 آبانماه باشد شما سفید هستید • بین 21 آبانماه تا 30 آبانماه باشد رنگ شما طلائی است • بین یکم آذر ماه تا 10 آذر ماه باشد شما شیری رنگ هستید • بین 11 آذر ماه تا 20 آذر ماه باشد شما خاکستری هستید • بین 21 آذر تا 30 آذر باشد شما خرمائی رنگ هستید • متولدین اول دیماه نیلی رنگ هستند |
| تشکر شده توسط : meghdad , javad , Danial-kh , d.mehrabani | |
|
۱۷/۱۱/۱۳۸۸, ۱۰:۲۲ صبح
ارسال: #2
|
|
|
53 بار تشکر شده در 36 پست |
RE: تا حالا فکر کردید که چه رنگی هستید؟؟؟
ممنون! می گم استاد کف دست ما رو هم یه نگاه می ندازی ببینی آینده مون چطوریه؟!...
جالب بود، اما کاش منبعی دلیلی مرجعی چیزی هم داشت! مثلا اینکه من طبق فرمایش شما لیمویی ام، فکر می کنم آبی متمایل به بنفش باشم یعنی یه چیزی مثل این کد: ccccff# یا ماکزیمم زیتونی که به زبون شما چاپی ها اینه C0M0Y100K40 اما گرچه از طعم لیمو خوشم میاد بعید می دونم لیمویی باشم
www.Hamed-BD.com Graphic . Web . Video . Multimedia . and more |
|
۷/۳/۱۳۸۹, ۰۵:۵۷ عصر
ارسال: #3
|
|
|
193 بار تشکر شده در 159 پست |
استاد مثل اينكه منم رنگم طلاييه اما نميدونم رنگ طلايي چه معنايي داره!!!!!
![]() ![]()
%99 نگرانی های ما مربوط به مسایلی است که هرگز اتفاق نمی افتد! پس شاد باش @@@@@ انساهای بزرگ اراده میکنند و انسانهای کوچک آرزو |
|
۷/۶/۱۳۸۹, ۰۵:۵۲ عصر
ارسال: #4
|
|
|
1 بار تشکر شده در 1 پست |
با سلام
طلايي اينو قبلا هم ديدم چندجا- البته الان دقيق نتيجهاش رو به ياد ندارم موفق باشيد هنرمند کسی است که علاوه بر شیدایی حق، قدرت بیان آن را نیز از خداوند متعال گرفته است. شهيد آويني |
|
۱۶/۶/۱۳۸۹, ۱۰:۳۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶/۶/۱۳۸۹ ۱۰:۳۸ عصر توسط Danial-kh.)
ارسال: #5
|
|
|
2 بار تشکر شده در 1 پست |
فكر كنم اشتباهي باشه ها آخه من نمی دونم به قهوه اي چیم مي خوره !!! قهوه اي شديم رفت ..
|
|
۸/۸/۱۳۸۹, ۱۰:۰۵ صبح
ارسال: #6
|
|
|
87 بار تشکر شده در 68 پست |
آفرین بر شما !! نه به خاطر مطلبتون بلکه به خاطر عنوانی که براش انتخاب کردین !!
اصلا خوشم نیومد از مطلبتون یه چیز کاملا بی پایه و اساسی بود
عاشقی جرم قشنگیست به انکار مکوش |
|
۲۴/۸/۱۳۸۹, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #7
|
|
|
193 بار تشکر شده در 159 پست |
کجایی مستر طاهریان تالار رو ول کردید
![]() ![]()
%99 نگرانی های ما مربوط به مسایلی است که هرگز اتفاق نمی افتد! پس شاد باش @@@@@ انساهای بزرگ اراده میکنند و انسانهای کوچک آرزو |
|
۱۶/۹/۱۳۸۹, ۱۰:۲۰ صبح
ارسال: #8
|
|
|
87 بار تشکر شده در 68 پست |
فقط چون عنوانش جالبه همین !! وگرنه هیچ جذابیته دیگه ای فکر نمی کنم داشته باشه
عاشقی جرم قشنگیست به انکار مکوش |
| تشکر شده توسط : javad , fahmi | |
|
۵/۱۰/۱۳۸۹, ۱۱:۵۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۶/۱۰/۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ صبح توسط taherian.)
ارسال: #9
|
|
|
63 بار تشکر شده در 35 پست |
لطف شما کم نشه!!!
خیلی هم پایه اساس داره!!! رنگتونو بگین تا من توضیح شخصیت شما رو بدم!!! من قبلا فالگیر بودم!!! شاد باشید ![]() http://www.orange-apple.blogfa.com http://www.applegraphic.ir http://www.berangekoodaki.com |
|
۶/۱۰/۱۳۸۹, ۱۰:۴۴ صبح
ارسال: #10
|
|
|
10 بار تشکر شده در 6 پست |
سلام
استاد فالگیر! :دی بی زحمت بفرمایید سفید یعنی چی؟!
|
| تشکر شده توسط : نام کاربری | |
|
|