|
[درخواست راهنمایی]کتاب برای آموزش برنامه نویسی آندروید
|
|
۲۶/۱۱/۱۳۹۰, ۱۰:۴۲ صبح
ارسال: #1
|
|
|
127 بار تشکر شده در 103 پست |
[درخواست راهنمایی]کتاب برای آموزش برنامه نویسی آندروید
سلام!
خسته نباشید!:دی من دنباله یه کتاب برای آموزش برنامه نویسی آندروید هستم! همیشه از سری کتابهای for dummies استفاده کردم برای آموزش های دیگه! واقعا خوبن و مخاطب خودشون رو در حده فندق میبینن و کامل توضیح میدن! اینو پیدا کردم: Android Application Development For Dummies فک کنم خوب باشه! حالا اساتید برنامه نویسی کیش مهر ، کسی هست آموزش بهتر یا در همین سطح این یا کلا هر آموزش دیگه ای درباره آندروید بشناسه!؟ فارسی یا انگلیسی؛مهم نیست! ممنون میشم راهنمایی کنید!
آیتک | اخبار فناوری اطلاعات ![]() |
|
۲۹/۱۱/۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ عصر
ارسال: #2
|
|
|
163 بار تشکر شده در 99 پست |
RE: [درخواست راهنمایی]کتاب برای آموزش برنامه نویسی آندروید
کتاب که زیاد هست این چیزایی که من قبلنا پیدا کرده بودم و می خواستم مطالعه کنم ولی هنوز فرصت نکردم تیتر کتاباشون رو می گم:
Learn Java for Android Development:Jeff “JavaJeff” Friesen Professional Android Application Development:Reto Meier ProAndroid:Sayed Y. Hashimi and Satya Komatineni The Busy Coder's Guide to Android Development:Mark L Murphy ولی گفتم هیچ کدوم از اینا رو نخوندم ولی کتاب اول و دوم رو بر اساس حسم بیشتر توصیه می کنم (توصیه کاملا حسی بود.) وبلاگم جاوااسکریپت در 34 جلسه |
| تشکر شده توسط : Baroon3 , mamsana | |
|
۲۹/۱۱/۱۳۹۰, ۰۱:۲۳ عصر
ارسال: #3
|
|
|
453 بار تشکر شده در 340 پست |
RE: [درخواست راهنمایی]کتاب برای آموزش برنامه نویسی آندروید |
| تشکر شده توسط : mamsana | |
|
۲۹/۱۱/۱۳۹۰, ۰۳:۳۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹/۱۱/۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ عصر توسط mamsana.)
ارسال: #4
|
|
|
127 بار تشکر شده در 103 پست |
(۲۹/۱۱/۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ عصر)husseinjahan نوشته شده: کتاب که زیاد هست این چیزایی که من قبلنا پیدا کرده بودم و می خواستم مطالعه کنم ولی هنوز فرصت نکردم تیتر کتاباشون رو می گم: ممنون! اون ماله خودم تموم شه،شروع می کنم به خوندن اینا!!! همین جوری ناگهان حسه یادگیری آندروید توم ایجاد شده،میخوام تا فروکش نکرده یه چیزهایی اید بگیرم!! ممنون بابته کتابها! (۲۹/۱۱/۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ عصر)Baroon3 نوشته شده: این لینک ها شاید بکارتون بیاد... ممنون!!! تو اون اولی که عضوم! جایه خوبیه! بقیه رو هم میبینم! بازم ممنون!! شرمنده زحمتتون شد!
آیتک | اخبار فناوری اطلاعات ![]() |
|
۲۹/۱۱/۱۳۹۰, ۰۵:۰۰ عصر
ارسال: #5
|
|
|
453 بار تشکر شده در 340 پست |
خواهش می کنم...
|
| تشکر شده توسط : mamsana | |