|
كاراكترواستفاده از سياه يا سفيد
|
|
۲۹/۱/۱۳۹۰, ۰۷:۵۳ عصر
ارسال: #1
|
|
|
270 بار تشکر شده در 196 پست |
كاراكترواستفاده از سياه يا سفيد
![]() به اين عكس دقت كنيد خيلي ساده با مداد كشيده شده و سپس روي اون رنگ اميزي شده و برخي قسمت ها نيز هاي لايت شده خيلي مهمه كه بدوني در اين جور كارها وقتي قرار با ابزار فتوشاپ و امثال اون كار كني هر چه عكست خطهاي بيشتر و خطاهاي بيشتر داشته باشه و سياه تر باشه بهتره تا اين كه عكست خط كم داشته باشه و با يك خط همه چي ديده بشه فقط در نقاشي هست كه از سفيدي شروع ميشه اما در نقاشي ديجيتال هميشه از رنگ خاكستري يا سياه استفاده ميكنند يادتون باشه همواره رنگ پس زمينه اگه خاكستري باشه بهتره و بعد تناليته ها و بعد رنگ گذاري ها چشمها را بايد شست ، زير باران بايد رفت http://kalinna.blogfa.com |
| تشکر شده توسط : fahmi | |
|
۳۰/۱/۱۳۹۰, ۰۱:۲۴ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰/۱/۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ صبح توسط taherian.)
ارسال: #2
|
|
|
63 بار تشکر شده در 35 پست |
RE: كاراكترواستفاده از سياه يا سفيد
mer30 az honare nazaninet doste aziz!!!
شاد باشید ![]() http://www.orange-apple.blogfa.com http://www.applegraphic.ir http://www.berangekoodaki.com |
|
۳۰/۱/۱۳۹۰, ۰۹:۴۳ صبح
ارسال: #3
|
|
|
124 بار تشکر شده در 87 پست |
عاشق این دست روونتم!
دست به دست هم نهیم به مهر؛
فاروم خویش را کنیم آباد! ![]() |
|
۳۰/۱/۱۳۹۰, ۰۴:۲۲ عصر
ارسال: #4
|
|
|
(۳۰/۱/۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ صبح)taherian نوشته شده: mer30 az honare nazaninet doste aziz!!! راستش قصد دارم يه كمي درد و دل كنم ميدوني به ما ميگفتن در نقاشي رنگ روغن بايد از تيره به روشن بريم و در مداد رنگي از روشن به تيره برسيم و در ابرنگ و مداد سياه هم از روشن به تيره برسيم ولي الان ميفهمم كه تقريبا همه اين ها كه گفتن يه چيزييه كه كليه در واقع در نقاشي اگه در رنگ روغن باشيم ميتونم بگم بايد از پس رنگ استفاده كرد پس رنگ خيلي ساده پس رنگ ها رنگهاي هستند تقريبا خنثي يعني از هر سه تا رنگ تو اونها موجوده مثلا اگه رنگ زرد و تم زرد حاكم بر قسمتي از نقاشي باشه اون قسمت رو به رنگ اكر ميرسونيم رنگ اكر مثل رنگ خاك از هر سه رنگ تو خودش داره ولي مقدار زردش بيشتره من بعد از چندين سال تازه الان دارم ميفهمم خيلي برا خودم و اساتيدي كه بهم اينطور گفتن متاسفم ولي اين اشتباهييه كه خيلي جاها در حال تكراره چشمها را بايد شست ، زير باران بايد رفت http://kalinna.blogfa.com |
| تشکر شده توسط : fahmi | |
|
۴/۲/۱۳۹۰, ۰۵:۵۴ عصر
ارسال: #5
|
|
|
453 بار تشکر شده در 340 پست |
خوش بحالتان که این قدر طراحی تون خوبه...
میشه بگید چند وقت طراحی می کنین؟ از کجا شروع کردین؟ ![]() من الان می خوام طراحی کاراکتر رو یاد بگیرم باید چکار کنم؟ خیلی وقت ندارم، دوست دارم تو همین فرصت اندکی که دارم طراحی رو یاد بگیرم..میشه یه منبع یا روشی رو معرفی کنین که سریعتر راه بیافتم؟ ممنون میشم
|
|
۴/۲/۱۳۹۰, ۰۷:۱۳ عصر
ارسال: #6
|
|
|
(۴/۲/۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ عصر)Baroon3 نوشته شده: خوش بحالتان که این قدر طراحی تون خوبه... براي طراحي كاراكتر به سه شكل اصلي توجه كنيد و خيلي با اون ها كلنجار بريد به نقاشي هاي انيميشن خيلي توجه كنيد براش وقت بذاريد و خيلي از اونها كپي كنيد كپي كردن از روي كاراكتر هاي از قبل درست شده شايد به نظر كار بيهوده ايي باشه ولي اصلا اينطور نيست كم كم شما رو قادر خواهد ساخت به در اوردن اون كاراكتر بعد از مدتي شما هم خواهيد توانست همون كاراكتر رو با روشي مثل روش خودتون بدست بياريد به همه چيز به صورت دفرم شده ايي نگاه كنيد مثلا اگر بيني كسي كوچيكه اون رو خيلي كوچك تر تصور كنيد و اگر چشمان درشت داره همون چشمان رو درشت تر تصور كنيد ميدونيد اين تصورات كم كم با شما همراه خواهد شد تا به خلق كاراكتر برسيد البته در نظر داشته باشيد تمرين خط براي سريع كار كردن خيلي مناسب و مفيد خواهد بود براي اين كار تمرين خط صاف رو پيشنهاد ميكنم بطوري كه در حال كشيدن خط صاف از چپ به راست و راست به چپ سعي كنيد همواره صاف بريد و بين دو خط خط سومي نتونيد بكشيد تمرين دايره هاي هم مركز رو هم مناسب ميدونم و تمرين هاشور زدن چند خط كنار هم بزنيد با عرض دو اينچ و اون ها رو تحت زواياي مختلف بكار ببريد فعلا تا اين جا رو بريد تا بعد بگم چي كاري كنيد چشمها را بايد شست ، زير باران بايد رفت http://kalinna.blogfa.com |
| تشکر شده توسط : hameddtm | |
|
۵/۲/۱۳۹۰, ۰۵:۲۷ عصر
ارسال: #7
|
|
|
براي طراحي بهتر
گاهي بشينيد و يه سوژه در مقابل خود بگذاريد و شروع كنيد به طراحي كردن و كشيدن اون سوژه اين كار با اين كه خيلي سخت به نظر ميرسه ولي يه چند تا راه ميگم كه راحت به نظر بياد يكي اين كه اون سوژه رو در مقابل قرار بديد و طوري در زاويه ديد شما قرار بگيره كه تخته شاسي و سوژه هر دو در ديد شما باشه و لازم نباشه كه سر خود رو به پايين خم كنيد و روي ورقه چند تا خط بكشيد و دوباره سر خود رو بالا بياريد براي ديدن دوباره خب اين كار دو تا فايده داره يك اين كه مدل همواهر در مقابل شماست دوم اين كه اگر سر خودتون رو خم كنيد نگاه كردن به مدل رو فراموش ميكنيد خب دوم اين كه ابتدا مدل رو بطور كلي در يكي از اشكال هندسي ببينيد كه معمولا در مربع و مستعطيل براي اين كار مناسب تره بعد كم كم به جزييات برسيد و هيچ وقت سعي نكنيد كه اول جزييات رو بكشيد چون ممكنه با وجود اين كه درست ميكشيد ولي در نهايت بعضي از قسمتهاي كار بزرگ تر از اندازه طبيعي بشه نگاه كردن رو حين طراحي بياموزيد لازم نيست در ابتدا به جزئيات توجه كنيد بكشيد و در آخر جزييات رو اضافه كنيد هيچ وقت به ذهن توكل نكنيد چون ذهن شما يه چيز كلاسه بندي شده از همه اجسام به شما ارائه خواهد كرد ولي جسم مقابل شما همه چيز را در خود خواهد داشت هيچ گاه به هيچ چيزي انطور كه هست فكر نكنيد چون در حالات مختلف اجسام مختلف متغير خواهند بود چشمها را بايد شست ، زير باران بايد رفت http://kalinna.blogfa.com |
|
۱۱/۲/۱۳۹۰, ۰۱:۴۸ عصر
ارسال: #8
|
|
|
ممنونم
یه ورقه کنار دستم گذاشتم هراز چندی کنار کار با کامپیوتر خط های صاف و دایره هایی رو که گفتید تمرین می کنم. ![]() همانطور که گفتید ، می خوام از روی یه مدل بکشم، البته می ترسم بد بشه..... ![]() کشیدم میزارم اینجا، اگه شما نظرتون رو بگید خیلی ممنون میشم.....
|
|
۱۲/۲/۱۳۹۰, ۰۷:۵۶ صبح
ارسال: #9
|
|
|
365 بار تشکر شده در 279 پست |
منم خیلی طراحی دوست دارم ولی حیف که وقت ندارم تمرین کنم
مجتمع آموزشی کیش مهر از فعالان تالارهای گفتگو و اینترنت جهت مدیریت تالار گفتگوی کیش مهر و به روز رسانی بخشهای مختلف پرتال به شکل حضوری و غیر حضوری دعوت به همکاری می نماید. |
|
۱۵/۲/۱۳۹۰, ۰۵:۴۶ عصر
ارسال: #10
|
|
|
بالاخره دو تا طرح کشیدم، حیف که خیلی وقت نکردم بیشتر بکشم
...تازه خوشم اومده...من که واقعا یه جورایی لنگ طراحی ام.این طرح ها رو در فتوشاپ رنگ کردم، اما خوب خیلی با اینکار آشنایی ندارم... یه سوال داشتم که برای رنگ آمیزی در فتوشاپ از چه ابزارهایی استفاده می کنید؟ بعد چجوری با رنگ به طرحمان عمق می دهیم(ایجاد برآمدکی و تو رفتگی)؟ قاعده خاصی داره؟ دوستان ممنون میشم نظرتون رو بگید... ![]() |
| تشکر شده توسط : admin | |
|
|