|
معمای ریاضی ( باهوشی پس بیا اینجا )
|
|
۳۱/۳/۱۳۹۰, ۰۸:۱۹ صبح
ارسال: #1
|
|
|
16 بار تشکر شده در 13 پست |
معمّاي رياضياتي
معادله زیر را حل کرده و سعی کنید برای هر کس که فکر میکنید قادر به حل آن است بفرستید عددی را که بدست میآورید در هنگام باز كردن فايل پيوست شده در محل کد ورودی بنویسید لطفاً فراموش نکنید که اسم ایران رو در فايل بنويسيد و سپس آن را ارسال كنيد فعلاً اتریشیها و آلمانیها از همه بیشتر توانستهاند اين معمّا را حل كنند موفق باشید توجّه: آنهایی که ریاضی را با تک ماده قبول شدهاند لطفاً اصلاً به این ایمیل کاری نداشته باشند!ا Hello, Try to solve this puzzle. People with an IQ over 120 are able to figure it out ... Keep your brain active and think about it: if 2 + 3 = 10 7 + 2 = 63 6 + 5 = 66 8 + 4 = 96 Then: 9 + 7 = ???? The correct number is the password to open the attached document D: |
| تشکر شده توسط : hameddtm | |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۰۴:۴۸ صبح
ارسال: #2
|
|
|
124 بار تشکر شده در 87 پست |
RE: معمای ریاضی ( باهوشی پس بیا اینجا )
144
دست به دست هم نهیم به مهر؛
فاروم خویش را کنیم آباد! ![]() |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۰۴:۵۸ صبح
ارسال: #3
|
|
|
124 بار تشکر شده در 87 پست |
این معما بیشتر از 10 ثانیه برای حلش وقت نیاز نیست . هر چیزی که آلمانی ها و اتریشی ها به سختی حل می کنند برای ایرانی ها به راحتی قابل حله.
دست به دست هم نهیم به مهر؛
فاروم خویش را کنیم آباد! ![]() |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۰۷:۱۰ صبح
ارسال: #4
|
|
|
270 بار تشکر شده در 196 پست |
اون چه كه به ذهنم رسيد اينه
چرا دو و سه ميشه ده خب دو به علاوه سه پنج ميشه ضرب در دو ميشه ده درسته يا نه يعني اينها با هم جمع ميشن و ضرب در عدد سمت راست ميشن 7 + 2 = 63 مثلا دو و فت ميشه نه نه ضرب در هفت ميشه 63 همينطور تا آخر و 9 به علاوه هفت ميشه 16 . 16 ضرب در 9 ميشه در نتيجه جواب ميشه 144 يعني من اي كيوم بالاي 120 هست ايول بابا ولي يه چيزي بگم اينها نشونه ي اي كيو نيست من رياضيم هم خيلي خيلي ضعيفه اي كيو فقط به حل رياضي نيست يه اي كيو ايي هم داريم كه به فهم اجتماعي بر ميگرده و خيلي چيزهايي ديگر رو شامل ميشه صرف حل يه مسئله نميشه گفت ايكيو چقدره چشمها را بايد شست ، زير باران بايد رفت http://kalinna.blogfa.com |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۱۲:۱۰ عصر
ارسال: #5
|
|
|
193 بار تشکر شده در 159 پست |
منم 144 درآوردم.
نحوه کار هم خیلی آسونه: جمع اعداد سمت چپ تساوی * عدد سمت چپ بعلاوه... %99 نگرانی های ما مربوط به مسایلی است که هرگز اتفاق نمی افتد! پس شاد باش @@@@@ انساهای بزرگ اراده میکنند و انسانهای کوچک آرزو |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۱۲:۴۳ عصر
ارسال: #6
|
|
|
آفرین به همگی
نشون دادید ایرانی هستید --------------------------- این یک تست ایرانی بودنتون بود D: |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۰۵:۳۱ عصر
ارسال: #7
|
|
|
270 بار تشکر شده در 196 پست |
من هنوز تو كف اون معمايي موندم كه خودم پيشنهاد داده بودم كه مسئله به دو مثلث بر ميگشت
كه با يك چيدمان يه مربع خالي بينشون ايجاد ميشد ولي مساحت برابر با زماني بود كه چيدمان فضايي خالي رو بينشون باقي نميذاشت چشمها را بايد شست ، زير باران بايد رفت http://kalinna.blogfa.com |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۰۷:۵۹ عصر
ارسال: #8
|
|
|
چی بود معما؟
بگو ببینیم چی بوده ) ) ؟
D: |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۰۹:۳۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱/۴/۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ عصر توسط hameddtm.)
ارسال: #9
|
|
|
53 بار تشکر شده در 36 پست |
(۱/۴/۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ عصر)mjahed نوشته شده: من هنوز تو كف اون معمايي موندم كه خودم پيشنهاد داده بودم كه مسئله به دو مثلث بر ميگشت (۱/۴/۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ عصر)MohamadSa نوشته شده: چی بود معما؟ فکر می کنم این معما رو می گه. من هم هنوز موندم چیجوریه که اینجوریه!
www.Hamed-BD.com Graphic . Web . Video . Multimedia . and more |
|
۱/۴/۱۳۹۰, ۱۰:۳۲ عصر
ارسال: #10
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() سر گیجه گرفتم ![]() ![]() ![]()
D: |
|
|