تالار گفتگوی کیش مهر

تالار گفتگوی کیش مهر

آشنای دیرین با تجربه ها

- تخفیف ویژه برای ثبت نام در کلاسهای کیش مهر
- معرفی و نقد و بررسی آثار شما
- سوال از اساتید کیش مهر و دریافت پاسخ
- امکان شرکت در مسابقه های ماهیانه
- و فراتر از آن...
اطلاعات بیشتر »

زمان جاری: ۳۰/۲/۱۳۹۱, ۱۰:۱۸ صبح خوش آمدید دوست عزيز! براي استفاده از تمام امکانات تالار به حساب کاربري خود وارد شويد. (ورودعضویت)

پریمیر یا ادیوس ؟

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

پریمیر یا ادیوس ؟
۱۴/۹/۱۳۸۹, ۱۲:۵۷ عصر
ارسال: #1
fahmi آفلاین
معاون مدیر کل

رتبه: 4
365 بار تشکر شده در 279 پست
پریمیر یا ادیوس ؟
به نظر دوستان کدوم یک بهتره ؟!

مجتمع آموزشی کیش مهر از فعالان تالارهای گفتگو و اینترنت جهت مدیریت تالار گفتگوی کیش مهر و به روز رسانی بخشهای مختلف پرتال به شکل حضوری و غیر حضوری دعوت به همکاری می نماید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ

۱۶/۹/۱۳۸۹, ۰۹:۱۹ صبح
ارسال: #2
fahmi آفلاین
معاون مدیر کل

Rainbow RE: پریمیر یا ادیوس ؟
مرسی آقای آرامش !کلاهحرفاتون کاملا به جا بود پریمیر تو ایران بیشتر شناخته شده تا ادیوس ! ولی خب دیگه کم کم داره ادیوس هم جا میفته ! مثلا تدوینگرای فیلمها کار کردن با ادیوس رو یکی از قابلیت هاشون میدونن و تو تبلیغاتشون مینویسن که با ادیوس کار میکنن !! من خودم پریمیرو بیشتر دوست دارم . ادیوس فقط کیفیت بالاتری نسبت به پریمیر داره و کمی هم کار کردن باهاش راحت تره ! البته کیفیت پریمیر رو هم با کمی تنظیمات دقیق تر می تونیم به حد ادیوس برسونیم . موسیقی

مجتمع آموزشی کیش مهر از فعالان تالارهای گفتگو و اینترنت جهت مدیریت تالار گفتگوی کیش مهر و به روز رسانی بخشهای مختلف پرتال به شکل حضوری و غیر حضوری دعوت به همکاری می نماید.
تشکر شده توسط :  bandzarki

۱۶/۹/۱۳۸۹, ۰۹:۴۳ صبح
ارسال: #3
pinar آفلاین
یکی یه دونۀ تالار

رتبه: 2
87 بار تشکر شده در 68 پست
RE: پریمیر یا ادیوس ؟
چه جوری میشه کیفیت رو به حد ادیوس رسوند ؟؟؟
راستی یه فیلم عروسی با ادیوس کار بشه بهتره یا با پریمیر ؟؟؟منظورم اینه که با پریمیر بیشتر میشه روش مانور داد یا با ادیوس ؟؟؟[/quote]

عاشقی جرم قشنگیست به انکار مکوش

۱۶/۹/۱۳۸۹, ۱۰:۲۳ صبح
ارسال: #4
pinar آفلاین
یکی یه دونۀ تالار

اگه عالیه پس چرا نقطه تمایز پریمیر و ادیوس در کیفیتشه؟؟؟؟عصبانی

۱۶/۹/۱۳۸۹, ۱۱:۵۲ صبح
ارسال: #5
fahmi آفلاین
معاون مدیر کل

نمیشه گفت همش تبلیغه واقعا کیفیت ادیوس بالاتره ولی خب یه سری کارا رو فکر نمی کنم بشه با ادیوس انجام داد .مثل virtual یا offline . در کل هر چقدر هم کیفیتش بالاتر باشه و کار کردن باهاش راحت تر باشه من پریمیر رو ترجیح می دم

۱۷/۹/۱۳۸۹, ۰۲:۲۹ عصر
ارسال: #6
pinar آفلاین
یکی یه دونۀ تالار

اون کیش مهر ه که آشنای دیرین با تجربه هاست آقای آرامش !!خندهپلی استیشن

۱۸/۹/۱۳۸۹, ۰۱:۲۷ عصر
ارسال: #7
hameddtm آفلاین
مدرس طراحی وب

رتبه: 1
53 بار تشکر شده در 36 پست
انتخاب من هیچکدومه!
من هشتاد درصد فیلم ها و کلیپهایی که ساختم با نرم افزارهای ساده ای مثل Ulead Video Studio و با کمک و همراهی Swish برای زیر نویسها و موشن گرافیک انجام دادم! سوت

شاید عجیب باشه، اما هر وقت تدوین فیلمی رو با پریمیر یا ادیوس شروع کردم پشیمون شدم و رفتم سراغ همون نرم افزار ساده. یکی از اصلیترین دلایلش اینه که ما تو Ulead Video مستقیما می تونیم فایل swf فلش رو به حالت Transparent و بالاترین کیفیت import کنیم و توی فیلممون استفاده کنیم. اما پریمیر و ادیوس انگار هنوز swf و فلش رو به رسمیت نمیشناسن!عصبانی

دومین دلیل هم سنگین بودن اون نرم افزارها و دنگ و فنگ اضافیشونه! در واقع من اکثر مواقع کارم با همین یولید خیلی سریعتر راه می افته و نیازی نداشتم برم سراغ این غولهای نرم افزاری! ضمن اینکه کیفیتش هم اون اندازه ای هست که به راحتی جواب کار من رو بده.

کلا من طرفدار نرم افزارهای Easy to use هستم مگر اینکه واقعا یک کار خاص بخوام بکنم که فقط پریمیر یا ادیوس بتونه.

لازم به یادآوریه که نوع کاری من هم طوری بوده که نیاز به افکتهای ویژه مثلا برای میکس فیلم عروسی و جشن تولد نبوده! اکثر کارهای من تیزرها و کلیپ های جشنواره ای، مستند و فیلم کوتاه بوده و هیچ وقت هم خودم رو تو زمینه فیلم حرفه ای نمی دونم.

برادر گرامی حضرت After Effect هم که من همیشه خیلی دوست داشتم برم سراغش و یاد بگیرم، اما زمان کم و مشغله زیاد این اجازه رو نداده بهم. با این حال با آشنایی اولیه ای که از محیطش و قابلیتاش دارم من صد در صد قبولش دارم!

این بود انشای من! کلاه

www.Hamed-BD.com
Graphic . Web . Video . Multimedia . and more
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
تشکر شده توسط :  bandzarki

۲۰/۹/۱۳۸۹, ۰۹:۰۶ صبح
ارسال: #8
pinar آفلاین
یکی یه دونۀ تالار

واااااDodgyمطمئنید میشه ulead رو جایگزین ادیوس و پریمیر کرد ؟؟؟؟؟اگه اینجوریه دیگه چرا الان کسی با ulead کار نمیکنه؟؟؟Huh

۲۰/۹/۱۳۸۹, ۰۲:۲۱ عصر
ارسال: #9
fahmi آفلاین
معاون مدیر کل

جناب آقای hameddtm اصلا باهاتون موافق نییییییستم . Dodgy

۲۶/۹/۱۳۸۹, ۱۲:۴۷ عصر
ارسال: #10
fahmi آفلاین
معاون مدیر کل

آخه برش زدن و اینجور برنامه هام با پریمیر خیلیییی راحت ترههههه

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

دسترسی سریع به تالارها:

گرافيك رايانه | صفحه‌بندي | نقاشي ديجيتال | چاپ و چاپخانه | تبلیغات و بازاریابی | شيوه ها و فنون عكاسي | تكنيك هاي رتوش و ترميم | طراحي استاتيك و گرافيك وب | برنامه نويسي دايناميك وب | برنامه‌هاي مديريت محتوا | ثبت و راه اندازي سايت | مالتي مديا و فلش | معرفی و نقد و بررسی بازیها | گیم دیزاین | تدوين، ميكس و مونتاژ | ساخت تیزر تبليغاتي | انيميشن و متحرك سازي | معماری و دکوراسیون داخلی | عمران | سیستم عامل | نرم افزارهای عمومی | اینترنت | مونتاژ و امکانات سخت افزار | رویدادهای فرهنگی هنری | کانون فرهنگی هنرجویان | گفتگوی آزاد | دانلود رایگان | بازار کار