|
پیشنهادات در مورد محتوای نشریه
|
|
۱۱/۱۰/۱۳۸۹, ۰۶:۲۰ عصر
ارسال: #1
|
|
|
124 بار تشکر شده در 87 پست |
پیشنهادات در مورد محتوای نشریه
با تشکر از دوستانی که تو اولین جلسه کانون فرهنگی هنرجویان کیش مهر شرکت کردند، دوستان لطف کنند پیشنهاداتی که در مورد بخشهای نشریه به ذهنشون می رسه اینجا مطرح کنند تا طی دو هفته آینده که تو جلسه بعدی دوباره همدیگه رو می بینیم، در مورد بخش محتوایی نشریه به نتیجه رسیده باشیم.
لطف کنید و اعلام حضور نمایید! دست به دست هم نهیم به مهر؛
فاروم خویش را کنیم آباد! ![]() |
| تشکر شده توسط : نام کاربری , javad | |
|
۱۱/۱۰/۱۳۸۹, ۰۹:۵۳ عصر
ارسال: #2
|
|
|
193 بار تشکر شده در 159 پست |
RE: پیشنهادات در مورد محتوای نشریه
عزیزان من نبودم !
![]() قصیه چیه
%99 نگرانی های ما مربوط به مسایلی است که هرگز اتفاق نمی افتد! پس شاد باش @@@@@ انساهای بزرگ اراده میکنند و انسانهای کوچک آرزو |
|
۱۱/۱۰/۱۳۸۹, ۱۰:۳۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱/۱۰/۱۳۸۹ ۱۰:۳۸ عصر توسط javad.)
ارسال: #3
|
|
|
193 بار تشکر شده در 159 پست |
چرا بهم هم زنگ زدن هم ایمیل !
راستش خیلی دوست داشتم بیام ولی بدلیل کمبود وقت نتونستم بیام ان شاءا... جلسه آینده حتما میام
%99 نگرانی های ما مربوط به مسایلی است که هرگز اتفاق نمی افتد! پس شاد باش @@@@@ انساهای بزرگ اراده میکنند و انسانهای کوچک آرزو |
| تشکر شده توسط : نام کاربری | |
|
۲۲/۱۰/۱۳۸۹, ۰۶:۱۸ عصر
ارسال: #4
|
|
|
10 بار تشکر شده در 6 پست |
سلام
من اطلاعیه جلسه بعدی رو دیروز رو برد دیدم... اما اینجا خبری ازش نیست! Always Find me HERE |
|
۲۲/۱۰/۱۳۸۹, ۰۶:۲۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲/۱۰/۱۳۸۹ ۰۶:۲۷ عصر توسط mjahed.)
ارسال: #5
|
|
|
270 بار تشکر شده در 196 پست |
آقا بيست و نهم همايشه
من تو قسمت چه خبر اينو گفتم حتي خود بچه هاي كيش مهر هم نميدونستن امروز ازشون پرسيدم گفتن حالا خودمون هم نميدونيم يعني اين اعلان تازه گي رفته روي برد محتواي نشريه يه بخش تخصصي در مورد گرافيك داشته باشه كه فقط اختصاص به سه نرم افزار برتر در اين زمينه داشته باشه يه بخش در مورد برند هاي چاپ يه بخش در مورد نحوه تبليغ خبرهاي تبليغاتي نحوه ايجاد كردنشون يه قسمت مربوط بشه به كلاسهاي كيش مهر محتواشون و جذب دانش پذير وازاين جور چيزها يه بخش در مورد خبرها ي نشست ها و همايشها و اردوهاي برگزار شده يه بخش در مورد نرم افزار هاي بروز شده و نرم افزار هاي كمكي يه بخش در مورد آموزش يه بخش هم در مورد پل ارتباطي ميان نرمافزار ها در ساخت و توليد انيمشن و توليد فيلم فيلمهاي چيز شده چي بود خدا يادم رفت اهان فيلم هايي كه تو اونها از كاميك ها استفاده شده همچنين تلفيق كارتن با فيلم ساخته شدن كارتن هاي اوليه و روند رشد انها ارتباط بصري فيلم نامه با كارتون استوري برد و چيزهاي در مورد استوري بورد ازاين چيزها ديگه حالا نت نويسي و كد گذاريش باشه براي بعد ولي يه جاي كار رو رو من حساب كنيد نه همش رو ها يه جاي كوچولوش رو چشمها را بايد شست ، زير باران بايد رفت http://kalinna.blogfa.com |
|
۲۲/۱۰/۱۳۸۹, ۱۰:۰۰ عصر
ارسال: #6
|
|
|
270 بار تشکر شده در 196 پست |
ميشه يه بخشهايي رو هم هر بار وارد نشريه كرد به اين اسم كه
روند توليد يه مجموعه بازي يه فيلم و يه چيز ديگه تاريخچه ي يه توليد يعني اين كه يه فكر از كجا به ذهن يه نفر ميرسه معرفي بزرگان يه رشته مرتبط معرفي اولين نفرات نو آور در گرافيك در ايران و خارج از كشور پديد امدن هنر نوين از شروع تا امروز البته خيلي تخصصي نشه ها در حد اعتدال به نظر سر دبير محترم مربوط ميشه راستي اين نشريه بايد چاپ بشه يا بصورت الكترونيكي خواهد بود چشمها را بايد شست ، زير باران بايد رفت http://kalinna.blogfa.com |
|
۲۳/۱۰/۱۳۸۹, ۱۲:۰۳ صبح
ارسال: #7
|
|
|
نشریه به صورت چاپیه و برای شروع در حد فقط 4 صفحه تک رنگ. بنابراین بخشها باید بسیار خلاصه و مفید باشند.
ممنون از پیشنهاداتتون. منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستیم. تا قبل از جلسه بعدی (29 دیماه) باید به یک جمع بندی برسیم... دست به دست هم نهیم به مهر؛
|
۲۳/۱۰/۱۳۸۹, ۰۳:۲۳ عصر
ارسال: #8
|
|
|
453 بار تشکر شده در 340 پست |
نظری در مورد محتوای نشریه دارم
اونم اینکه می تونیم بخشی بنام آثار داشته باشیم تا بچه ها آثارشون رو بدید عموم بذارن. |
| تشکر شده توسط : نام کاربری , admin | |
|
۲۴/۱۰/۱۳۸۹, ۰۷:۰۹ عصر
ارسال: #9
|
|
|
453 بار تشکر شده در 340 پست |
جلسه بعدی دقیقا کی و چه ساعتی؟
ممنون |
|
۹/۱۱/۱۳۸۹, ۰۷:۰۵ عصر
ارسال: #10
|
|
|
خب این مدت این تاپیک برعکس بقیه تاپیکهای کانون هنرجویان خاک می خورد!
در مورد محتوای نشریه و شکل و فرم چاپ و انتشارش، در جلسه اول و دوم کانون و همچنین فاروم نظرات زیر مطرح شد و تقریبا مورد توافق بود: - برای شروع نشریه به فرم روزنامه ای و در سایز 35 در 50 که از وسط تا خورده باشه به شکل سیاه و سفید چاپ میشه: یعنی چهار صفحه. قطعا از شماره های بعدی تعدا صفحات بیشتر میشه. و در صورت استقبال در آینده می تونه رنگی چاپ بشه. - نشریه ها از شماره دوم به بعد فروشی باشه با یه مبلغ کم مثل 200 یا 300 تومن و پولش رو می تونیم به خود بچه ها مثل صفحه آرا و... اختصصاص بدیم یا خرج خود نشریه کنیم. اینطوری ارزشش بیشتر میشه از حالتی که نشریه رایگان باشه. شماره اول استثنائا رایگان باشه که هنرجوها جذب بشن. - این نشریه هنرجویان کیش مهر قراره باشه و نه نشریه رسمی کیش مهر. بنابراین مطالبش هم به این شکل می تونه باشه که نه فقط آموزشی باشه و نه فقط طنز و سرگرمی. - بخشهای مصوب: سخن سردبیر (یک ستون) + اخبار کیش مهر (نیم صفحه) + مقالات آموزشی و تحلیلی (یک صفحه) + معرفی یکی از هنرجویان نمونه به همراه آثار (نیم صفحه) + کاریکاتور مرتبط با کیش مهر (یک چهارم صفحه) + ستون طنز به اسم "سوتی نامه" که حواشی کلاسهای کیش مهر توسط خود بچه ها نوشته میشه + ... - مهلت نهایی شدن لوگو تا شنبه 16 بهمن تعیین شده و کار طراحی و صفحه آرایی شماره اول اون توسط کیش مهر انجام می گیره. کار طراحی نشریه و قرار دادن مطالب در نشریه تا 24 بهمن باید تموم بشه. - لطفا پیشنهاداتتون رو و مطالبتون رو و... هر چه سریعتر بفرستید تا زودتر کار رو ببندیم. شماره اول رو خود من مدیریت و سردبیری می کنم و از شماره بعد یکی از شماها سردبیر میشه و بقیه هم هر کدوم یک سمت و مسئولیت می گیره.
دست به دست هم نهیم به مهر؛
| تشکر شده توسط : Bella_aster | |
|
|